Patiënt worden


U bent als nieuwe patiënt van harte welkom. Wij nemen patiënten aan die wonen in Haarlem Noord in de postcodegebieden 2021 t/m 2026. Buiten dit gebied zijn de aanrijtijden zodanig dat wij niet in staat zijn goede huisartsenzorg te verlenen.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Als alle benodigde gegevens zijn verwerkt dan krijgt u een email ter bevestiging dat u bent ingeschreven als patiënt bij De Huisarts.
Het Landelijk Schakel Punt (LSP) maakt het mogelijk voor zorgverleners om, als dat nodig is, inzage te hebben in belangrijke informatie uit uw medisch dossier. Denk aan bijvoorbeeld uw medicatie, allergieën voor bepaalde medicijnen of belangrijke ziekten die u hebt. Als u toestemming aan het LSP geeft dan kan de huisartsenpost u beter helpen en medicatiewijzigingen worden dan ook automatisch verwerkt. Als u ja zegt tegen het LSP dan kan dit in spoedeisende situaties van grote waarde zijn. Meld u aan op volgjezorg.nl.Copyright © De Huisarts 2024