E-CONSULT


Wat is E-consult?

Met E-consult kunt u online uw medische vragen stellen aan de huisarts. Via dit filmpje ziet u hoe dat werkt. Voor E-consult is nodig dat u eenmaal een account aanmaakt. Als u op de knop E-consult drukt (beneden op deze pagina) wordt u doorgeleid naar de site www.mijngezondheid.net en daar maakt u een account aan met Digid. Daarna kunt u online uw vragen aan de huisarts stellen. U ontvangt een berichtje als uw vraag beantwoord is. Lukt dat niet, bel dan de assistente en dan zorgen we dat u toegang krijgt tot mijngezondheid.net. Als u eenmaal een account heeft op mijngezondheid.net dan kunt u kunt het ook nog makkelijker maken door de Medgemak app op uw telefoon te installeren. Dan kunt u heel veel zaken op het gebied van uw gezondheid via de telefoon regelen en inzien.

  • Vragen worden via een beveiligde verbinding verstuurd
  • Ook buiten openingstijden vragen stellen aan de praktijk
  • Online inzicht in de antwoorden van uw arts of de assistent

Hulp nodig bij aanmelden mijngezondheid.net of installatie van de Medgemak app? Klik hier .

Let op! E-Consult is niet bedoeld voor urgente zaken, levensbedreigende situaties of het aanvragen van (herhaal)recepten. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.


E-consult

Vraag direct een E-consult aan (dit loopt via de site www.mijngezondheid.net; de eerste keer moet u inloggen met Digid en kunt u vervolgens kiezen voor De Huisarts en uw E-consult aanvragen).

Copyright © De Huisarts 2024