CORONA SNELTEST


Speciaal voor patienten van De Huisarts is er nu de mogelijkheid om een Covid-sneltest te laten doen waarmee u de wachttijden bij de GGD omzeilt en snel meer duidelijkheid hebt.

De zogenaamde antigeen-sneltest wordt dagelijks tussen 12.00 en 12.30 uur afgenomen bij de praktijk aan de Planetenlaan 19 en kost EUR 75,- incl. BTW. (contactloos te betalen op de praktijk). Wij streven ernaar dat u de uitslag binnen 30 tot 60 minuten na afname in uw mail hebt. De test is uiterst betrouwbaar en gevalideerd door het OMT, RIVM en het Nederlands Huisartsgenootschap.

Hebt u Corona-achtige klachten en wilt u de sneltest laten doen, maak dan een afspraak door telefonisch contact op te nemen bij voorkeur vóór 10.30 uur.

Voor het ontvangen van de uitslag is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor het portaal Mijngezondheid.net (zie onze website onder E-consult).

De Huisarts en haar medewerkers sluiten aansprakelijkheid voor eventuele (schadelijke) gevolgen verbonden aan de (uitvoering) van de test of de testuitslag, uit en de patient vrijwaart de Huisarts en haar medewerkers tegen daarmee verband houdende aanspraken van derden.


Copyright © De Huisarts 2021