DE PRAKTIJK


ONZE PRAKTIJK

De Huisarts is een nieuwe praktijk die sinds 1 juni 2019 open is. De praktijk is gestart door Roelien Vossers en wordt onder de naam De Huisarts gevoerd op het terrein van het (voormalige) voetbalveld aan de Planetenlaan 19 te Haarlem.


ONS TEAM

Patiënten kunnen sinds 1 juni 2019 terecht bij huisarts Roelien Vossers en huisarts Marleine Stavenuiter. Naomi Page (doktersassistente), Maruschka Kramer (POH-S) en Judith Ormel (POH-GGZ) zijn vertrouwde gezichten. Het team is uitgebreid met Elvira Arisz en Sandra Sanders, dokterassistenten, Lisa Penesic (POH-S) en Piet Sippens, praktijkmanagement en ICT.


Huisarts

Roelien Vossers

BIG-nummer: 99918107401


Huisarts

Marleine Stavenuiter

BIG-nummer: 19914205201
Doktersassistente

Naomi PageDoktersassistente

Elvira AriszDoktersassistente

Sandra Sanders

Prakijkondersteuner somatiek (POH-S)

Maruschka KramerPrakijkondersteuner somatiek (POH-S)

Lisa Penesic(praktijkondersteuner GGZ, (POH-GGZ)

Judith OrmelPraktijkmanager en Informatietechnologie

Piet Sippens

Patiëntenenquete/vragenlijst huisarts en praktijk

Geachte heer/mevrouw,

Wilt u meewerken aan onze patientenenquete? Dit kost ongeveer 5 minuten en is anoniem. Hiermee helpt u ons de kwaliteit van de zorg te verbeteren en de zorg voor u zo goed en persoonlijk mogelijk te maken.

Wij vinden uw mening belangrijk.

Dit onderzoek is onderdeel van praktijkaccreditering, een instrument om zorgverlening en praktijkvoering onafhankelijk te toetsen op kwaliteit uitgevoerd door NPA.

Uw eerlijkheid en medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Via onderstaande linken komt u bij de vragenlijsten. Wilt u die voor de praktijk in zijn geheel en voor de huisarts met wie u in het afgelopen half jaar contact hebt gehad invullen?


Copyright © De Huisarts 2019