DE PRAKTIJK


ONZE PRAKTIJK

De Huisarts is een nieuwe praktijk die sinds 1 juni 2019 open is. De praktijk is gestart door Roelien Vossers en wordt onder de naam De Huisarts gevoerd op het terrein van het (voormalige) voetbalveld aan de Planetenlaan 19 te Haarlem. Wij zijn druk doende met het ontwikkelen van een permanente locatie in onze buurt.


ONS TEAM

Patiënten kunnen sinds 1 juni 2019 terecht bij huisarts Roelien Vossers en huisarts Marleine Stavenuiter. Naomi Page (doktersassistente), Maruschka Kramer (POH-S) en Judith Ormel (POH-GGZ) zijn vertrouwde gezichten. Het team is uitgebreid met Elvira Arisz en Sandra Sanders, dokterassistenten, Lisa Pel (POH-S) en Piet Sippens, praktijkmanagement en ICT.


Huisarts

Roelien Vossers

BIG-nummer: 99918107401


Huisarts

Marleine Stavenuiter

BIG-nummer: 19914205201
Doktersassistente

Naomi PageDoktersassistente

Elvira AriszDoktersassistente

Sandra Sanders

Prakijkondersteuner somatiek (POH-S)

Maruschka KramerPrakijkondersteuner somatiek (POH-S)

Lisa Pel(praktijkondersteuner GGZ, (POH-GGZ)

Judith OrmelPraktijkmanager en Informatietechnologie

Piet Sippens

Praktijkondersteuner GGZ

Als praktijkondersteuner GGZ richt ik me op patiënten uit de huisartsenpraktijk met psychische of psycho-sociale problemen. Hierbij kan het gaan om aan stress gerelateerde klachten, somberheid, angst, moeilijke verlieservaringen, of het hebben van een negatief zelfbeeld waardoor mensen problemen ondervinden in het dagelijks functioneren.  

Ik vind het belangrijk dat patiënten laagdrempelig en met een gevoel van veiligheid bij mij terecht kunnen om te praten over vaak gevoelige persoonlijke kwesties. Na het verhelderen van de situatie en het inventariseren van de hulpvraag geef ik aan het eind van een eerste gesprek advies over de mogelijke aanpak van de klachten. Daarbij is de eigen regie van mensen bij het nemen van besluiten heel belangrijk.  

Afhankelijk van de situatie kunnen vervolgens nog een aantal gesprekken bij mij plaatsvinden of kan worden doorverwezen naar bijvoorbeeld een psychologenpraktijk, een GGZ-organisatie, psycho-somatische fysiotherapie of maatschappelijk werk.  

Gesprekken kunnen zowel via beeldbellen als in persoon. Ook kan gebruik gemaakt worden van de digitale therapiemethode van Therapieland. Ik maak onder andere gebruik van methodieken uit de Oplossingsgerichte Therapie, de Yucelmethode, Cognitieve gedragstherapie en Act. 

Het doel is om een passend hulpaanbod te vindenmensen weer hoop te bieden en op eigen kracht verder te kunnen.  Patiëntenenquete/vragenlijst huisarts en praktijk

Wij vinden uw mening belangrijk.

Dit onderzoek is onderdeel van praktijkaccreditering, een instrument om zorgverlening en praktijkvoering onafhankelijk te toetsen op kwaliteit uitgevoerd door NPA.

Uw eerlijkheid en medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Via onderstaande linken komt u bij de vragenlijsten. Wilt u die voor de praktijk in zijn geheel en voor de huisarts met wie u in het afgelopen half jaar contact hebt gehad invullen?


Copyright © De Huisarts 2021